آشنایی با اجزای یونیت دندانپزشکی

همانطور که گفتیم خرید یک یونیت دندانپزشکی مرغوب میتواند برای یک پزشک کمک شایانی باشد قبل از خرید هر چیز تحقیق و تفحص نیاز است تا پشیمانی به بار نیاورد. در مقابل، امروزه دندانپزشکان قبل از اینکه تصمیم بگیرند قسمت بزرگی از پول خود را روی یونیت دندانپزشکی سرمایهگذاری کنند، باید پارامترهای بیشتری را بررسی کنند. در این بخش تمامی پارامترهایی که در زمان خرید یونیت دندان پزشکی باید به آنها دقت داشته باشید را معرفی میکنیم. تمامی قطعات مربوط به یونیت از جمله چراغ آن، روی یک بازوی افقی قرار میگیرد. در تمام یونیتها پایهای وجود دارد که چراغ دندانپزشکی روی آن قرار میگیرد. در هندپیسهای جدیدتر، شش پین نیز موجود است که اتصال الکتریکی برای لامپ فیبر نوری را فراهم میکند. در یونیتهایی که مجهز به سیستم دوربین داخل دهانی هستند، پایهای جهت نصب مانیتور تعبیه شده است که سیستم برق مورد نیاز جهت راه اندازی مانیتور نیز از داخل آن عبور میکند. یونیت دندانپزشکی دارای کلیه تجهیزات دیگر مانند واحد مقیاس ساز، واحد اشعه ایکس، سنسور RVG ، دوربین داخل دهانی و مانیتور LCD ، واحد مکش ، کمپرسور هوا و سایر تجهیزات اطراف آن خواهد بود. one- پروب داسی sickle probe برای تعیین محل کرم خوردگی و سیار مشکلات دهانی مورد استفاده قرار می گیرد.


یونیت دندانپزشکی و قیمت

ما در ادامه راجع به آن صحبت خواهیم کرد اگر میخواهید در مورد ارزانترین یونیت دندانپزشکی ایرانی اطلاعاتی کسب کنید، با ما همراه شوید. بسیاری از دندانپزشکان بین محصولات خارجی و ایرانی گیر می کنند و نمی دانند باید کدام مارک را از کدام کشور تهیه کنند. که یونیت های شلنگ از بالا احتمال خطر سقوط توربین، ایرموتور و یا پوآر که باعث ایجاد تغییر ظاهری و ایجاد اختلال در عملکرد این وسایل می گردد را از بین می برد. این وسیله به خودی خود دارای تعدادی قطعات مکانیکی داخلی است که امکان چرخش آن و انرژی مورد نیاز ابزارهای برش (اغلب یک dental burr) را نیز فراهم میکند. یونیتها عموما پشتی صندلی باریکی دارند که این امکان را برای پزشک فراهم میکند تا روی صندلیای که پشت بیمار قرار گرفته بنشیند (در حالیکه بیشترین میزان دسترسی به بیمار را دارد). توصیه ما این است که به سراغ برندهای مطرح و شناخته شده بروید. این دستگاه به دلیل سرعت، تمرکز و دقت بالاتر هنگام درمان مشکلات دندان های بیماران و همچنین ایجاد درد کمتر، به عنوان یک روش جایگزین مناسب شیوه های سنتی و قدیمی شناخته می شود. به عنوان مثال برخی از واحدها به طور خاص برای ارتودنسی طراحی گلاس آينومر لوتینگ سمان مرون شده اند. This c ontent h᠎as ​been w᠎ritten by GSA Material Gene᠎rato​r ​DEMO .

 

کمپرسورهای هوا به عنوان یک آیتم اساسی در کلینیکهای دندانپزشکی و انجام فعالیتهای درمانی دهان و دندان به حساب میآیند و در حقیقت قلب این فعالیتها هستند. سیستم ساکشن برای کشیدن آب، خون و بزاق دهان بیمار در حین درمان به کار میرود. در مدل چهار مسیره، یک مسیر مختص عبور هوا و راه اندازی توربین هندپیس است، مسیر دوم جهت انتقال هوا به سطح دندان و خنک کردن آن، مسیر سوم برای انتقال آب و مسیر چهارم برای تخلیه نمودن هوا به کار میرود. هندپیس ها در انواع بادی با دور بالا (که به آنها airotor نیز می گویند، دور پایین، friction grip و هندپیس جراحی وجود دارند. یونیت دندانپزشکی مجهز به ابزارهایی برای کنترل حرکات صندلی و نیز ابزارهایی است که دندانپزشک با کمک آنها بیمار را مداوا میکند. اگر طراحی و نشمین صندلی یونیت مناسب نباشد، بیمار دچار نارضایتی میشود. روغنی یا صنعتی: این نوع کمپرسور باعث ایجاد هوای مرطوب آلوده به روغن میشود که میتواند در حین انجام کارهای ترمیم با استفاده از کامپوزیت شرایط نامناسبی به وجود آورد. هوای آغشته به روغن تاثیر مخربی بر روی کلیه قطعات لاستیکی همچون لولهها و قطعات داخل صندلی( که به نوعی با هوا فعال میشوند) دارد و باعث تغییر شکل آنها میشود.


هوای آغشته به روغن بر روی قطعات پلاستیکی اعم از شیلنگ و قطعات داخل یونیت که به نوعی با هوا فعال میشوند، اثرات مخرب داشته و باعث تغییر شکل آنها میشود. از معایب کمپرسور روغنی ایجاد و انتشار هوای آغشته به روغن است. یکی از عوامل تأثیرگذار بر قیمت یونیت دندانپزشکی، قیمت صندلی است. امروزه یکی از ملزومات و ابزارهای اساسی و مهم برای تجهیز کردن دندانپزشکی، دستگاه روتاری نام دارد که در انواع مدل های مختلف ارائه شده است و با توجه به امکانات و ویژگی ها، برای امور مختلفی کاربرد دارد. این شرکت ها یونیت های متعدد با ویژگی های مختلفی را تولید نموده اند تا با توجه به بودجه و کاربرد هر یک را انتخاب و استفاده نمود. این رابطها میتوانند دو، سه یا چهار مسیر داشته باشند. بیشترین ساکشنهای موجود در یونیتها به صورت سیستم مکش توسط سه راهی ساکشن صورت میگیرد بطوری که با انحراف آب از مسیرش و ورود به فاضلاب باعث ایجاد خلاء در مسیر شده و عمل مکش صورت میگیرد. • این دستگاه از همان جهت و مسیری که وارد دهان شده است، از همان مسیر نیز خارج می شود و آسیبی به نواحی دیگر دهان و دندان های مجاور وارد نمی کند.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “آشنایی با اجزای یونیت دندانپزشکی”

Leave a Reply

Gravatar